Postoji velik potencijal koji nije u pravoj mjeri razvojno ostvaren

Koalicija šireg centra ZA Splitsko-dalmatinsku županiju predstavila je u subotu u Splitu kandidata za župana Antu Pranića, te njegove zamjenike Antu Renića i Dašu Dragnić.

Tu koaliciju sačinjava Nezavisna lista mladih, Pametno za Split i Dalmaciju, te HSLS. Upravo predsjednik Nezavisne liste mladih Ante Pranić objavio je danas svoju kandidaturu za župana. Poručio je da jedini zajedno mogu pokrenuti nužne promjene, te zajedničkim radom omogućiti razvoj svih potencijala županije.

Podsjetivši da se radi o prostorno najvećoj županiji koju krase brojne prirodne ljepote, istaknuo je da postoji velik potencijal koji nije u pravoj mjeri razvojno ostvaren.

“Želimo biti prepoznati kao snaga promjena koja nudi rješenja i pri tome uspostavlja dijalog i osigurava uključivost šire zajednice. Mi smo opcija ZA, a ne protiv. Želimo raditi, zalagat ćemo se za održiv i ravnomjeran razvoj poštujući našu kulturu, prirodu i ljude. Želimo osigurati stručno, učinkovito i transparentno poslovanje s jasnim mjerilima rezultata”, kazao je Pranić.

Pročitaj cijeli članak…

Izvor: Otvoreno.hr